Bureau Buiting

Voor krachtig werken & leven

Coachen met humor en compassie

‘ In het verleden behaalde resultaten geven garantie voor de toekomst ’

‘Ik handel meestal intuïtief, maar of dit nu altijd effectief is?’ 

Herken je dat, dat je graag collega’s begeleid en dit vooral op intuïtie doet? Of dat je echt goede adviezen geeft, maar dat de coachee er vaak niets mee doet? Of dat er steeds minder uit de coachee komt en jij steeds harder werkt? Mooie voorbeelden van collega’s met het hart op de juiste plek, die graag mensen verder helpen. Leer ze professioneel coachen en maak ze nog waardevoller voor de organisatie.  

Professioneel coachen, in beweging zetten en resultaten bereiken

Wat als deze mensen intuïtie met vakmanschap zouden combineren, om zo collega’s professioneel te begeleiden? Een pool van gemotiveerde, onderscheidende coaches die ingezet worden bij verschillende vraagstukken. Die de collega’s in beweging zetten en uitdagen om verantwoordelijkheid te nemen. Om beter voor zichzelf te zorgen of leniger te worden in veranderen. En dat alles tegen lagere kosten. Mooi toch?  

Provoceren, liefdevol confronteren, samen lachen en achterover zitten

Coachen met humor en compassie is een beetje anders. Je leert niet alleen luisteren, maar ook uitdagen en achterover zitten. En werken met emoties en meehuilen met de wolven. Je kent je eigen onvervulde behoeftes en triggers, dus daar trap je niet zo snel meer in. Je kunt liefdevol confronteren en samen lachen. Bureau Buiting biedt een compact en eenvoudig coachmodel, dat je helpt je collega’s professioneel en resultaatgericht te coachen.    

Op zoek naar een uitdagende en speelse coachopleiding met diepgang? Bel 06-25513552 of stuur een bericht naar info@bureaubuiting.nl

Doen wat nodig is. Welke train de trainer heeft jouw organisatie nodig?

Kies de train de trainer die jouw organisatie verder brengt.

› Leren om patronen in teams te benoemen, zodat de teams zich verder kunnen ontwikkelen?

In Teamcoaching vanuit verbinding word je vaardig in interventies die het team helpen problemen op te lossen. Meer informatie over Teamcoaching vanuit verbinding

› Op zoek naar een eigenzinnige trainer de trainer die je de fijne kneepjes van het trainen leert?

Kies dan voor Trainer, een vak apart! en ontwikkel jezelf en je vakmanschap. Meer informatie over Trainer, een vak apart!

Wil je advies op maat of direct een train de trainer aanvragen?

Bel 06-25513552 of stuur een bericht naar  info@bureaubuiting.nl