Bureau Buiting

Voor krachtig werken & leven

Teamcoaching vanuit verbinding

‘ Zonder gedoe geen verandering, dus op tafel met gedoe! ’

‘Ondanks de succesvolle teamdag is er helaas niet echt iets veranderd’

Herkenbaar? Iedereen is enthousiast over de teamdag die jij hebt georganiseerd, maar uiteindelijk veranderd er niet echt iets. Of je voelt dat er meer speelt, maar krijgt het niet boven tafel. En ondanks alle extra aandacht blijft het wij tegen zij in dat team. Tijd voor een teambenadering die de problemen bij de basis aanpakt, tijd voor een train de trainer die jou de tools geeft om dit te doen!

Gedoe op tafel, patronen benoemen en blijvende gedragsverandering

Hoe zou het zijn als het lukt om gedoe in teams op tafels te krijgen? Dat teamleden zich uitspreken en oud zeer opgeruimd kan worden? Dat je patronen in een team kunt benoemen, waardoor helder wordt wat het team tegenhoudt om in beweging te komen? Dat je het team tools aan reikt om te komen tot besluiten die iedereen ondersteunt? Samen met collega teamcoaches, die je kunt gebruiken om te sparren? Te mooi om waar te zijn? Nee, niet als kiest voor interne professionele teamcoaches.

Horen, zien, voelen en spreken!

In de leergang Teamcoaching vanuit verbinding leer je te benoemen wat jij waarneemt in het team en bij jezelf. We gebruiken de leergroep als team, zodat je het groepsproces zelf bewust doorleeft en veel leert over jezelf en gedrag in groepen. Dit helpt je om compassie te voelen voor de teamleden en onpartijdig te zijn als teamcoach. Je gaat het team zien als een systeem en kunt patronen in het team koppelen aan het teamdoel. Je krijgt verschillende methodes aangereikt om resultaatgericht te werken met teams.

Op zoek naar teamcoachopleiding die je leert de problemen in het team bij de basis aan te pakken? Bel 06-25513552 of stuur een bericht naar info@bureaubuiting.nl

Doen wat nodig is. Welke train de trainer heeft jouw organisatie nodig?

Kies de train de trainer die jouw organisatie verder brengt.  

› Op zoek naar een eigenzinnige train de trainer waar je de fijne kneepjes van het trainen leert?

Kies dan voor Trainer, een vak apart! en ontwikkel jezelf en je vakmanschap. Meer informatie over Trainer, een vak apart!  

› Weten hoe je je collega’s uitdaagt om hun eigen problemen aan te pakken? 

Leer in Coachen met humor en compassie hoe je collega’s in beweging zet, door gebruik te maken van eerdere successen. Meer informatie over Coachen met humor en compassie

Wil je advies op maat of direct een train de trainer aanvragen?

Bel 06-25513552 of stuur een bericht naar info@bureaubuiting.nl